Předvánoční noční Prahou aneb pojďme spolu do Pařížské…

27.11.2013 14:19

26. 11. 2013 – Praha 1 – Pařížská

 

Vánoce se kvapem blíží!

 

Zima přichází a venku se brzy stmívá, je na čase vnímat životadárnou sílu světla, třebas jen umělého. Světlo v podobě kouzelných světelných...

...vánočních dekorací, světlo ve výlohách…našich měst.  I když do začátku adventu a oficiálního příchodu Vánoc zbývá ještě pár týdnů, města si začínají navlékat vánoční výzdobu. A Vánoce?!

 

Vánoce považujeme za nejkrásnější období v roce. Dovedeme si představit vánoční atmosféru bez vyzdobeného námi stromečku u nás doma?  Těžko.  A bez svítícího stromu na našich náměstích, či bez vánočně  vyzdobených výloh obchodů? Už asi také ne!

A tak,  abychom si navodili předvánoční náladu a zároveň nalezli tajemné kouzlo Vánoc, můžeme se tedy projít po jedné  pražské, snad  nejluxusnější  ulici – Pařížskou. Nestačili jsme fotografovat…až se nám fotoaparát vybil dočista.

 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

Zkrátka nádherné…i


I když kýčovité,  ne typicky české, ale přesto uznáváme mistrovskou práci aranžérů… podívejme se tedy i se svými dětmi…není třeba majitelům luxusních obchodů závidět, budou mít spíše starosti, jak co nejvíce prodat. Není třeba co závidět,  za výlohami luxusních obchodů jsou  věci luxusní,  nepříliš potřebné pro nás…jen pro ty bohaté…ale přejme jim, a bude nám přáno…!

 

 

 

 

 

 

 

Ing. Olga Koníčková

Foto: autorka