Dny otevřených dveří (pátek – neděle) v Malém Kolowratském Paláci aneb máme v bezpečí naše cennosti i dokumenty?!

21.02.2014 15:43

Malý Kolowratský Palác

21. – 23. 2. 2014

9.00 – 15. 00 hodin

 

V pátek 21. 2. 2014 jsme náhodně prošli kolem Malého Kolowratského Paláce,  kde nás k návštěvě jeho  sklepních prostorů lákal nápis, že se konají ´otevřené dveře´.  A proč ne?! Venku až příliš teplé předjaří, a domnívajíc se, že se snad  ve sklepních prostorách ochladíme, jsme vstoupili zvědaví, co se bude dít.  Okamžitě se nás ujal  příjemně mladý sales manager, který pracuje pro anglickou  firmu Prague Safe Deposit s. r.o.,  jež  poskytuje  od roku 1992 v Praze bezpečnostní služby soukromým osobám, firmám, turistům i důchodcům.  200

Na obchůzce ve sklepních prostorách s klenutými klenbami

A protože byl den ´otevřených dveří´, byli jsme uvedeni do sklepních zabezpečených skladovacích prostor,  jež však nebyly samozřejmě otevřeny, ale náš průvodce provedl své ´Sezame, otevři se!´ a my se ocitli  ve sklepě uprostřed  světle šedých bezpečnostních schránek, jichž je tam před čtyři tisíce. Staneme-li se  majiteli jedné z nich, protože jich ještě pár volných k dispozici do pronájmu je, pak s ní můžeme operovat non-stop , tj. kdykoliv ze své schránky vybírat či vkládat do schránky ty cennosti,  jež  právě potřebujeme či nepotřebujeme mít k ruce, byvše  šťastnými majiteli dvou  bezpečnostní ch klíčů, které nemá k dispozici ani firma Prague Safe Deposit.. Takže, prosím, neztratíme je!  Po skončení prohlídky jsme se občerstvili zde nabízenou Coca Colou, protože jsme se ve sklepě vůbec neochladili… i s dětmi můžeme tam jít…doporučujeme!

Trezorové služby firmy  Prague Safe Deposit s.r.o.

A co od nich můžeme vyžadovat? Jako firma využíváme dlouholeté zkušenosti…

 

….a zajišťujeme bezpečné uložení dokumentů i personální administrativy, archivaci: účetních dat, originálů dokumentů, smluv, pojistných dokumentů, elektronických dokumentů a hotovosti.

  • Zákazníkům, kteří vyžadují místní nebo mezinárodní dodávky nebo sbírku cenností, nabízíme  ´služby na míru´.  Jsme-li např. majiteli obchodu a potřebujeme uložit denní tržbu v hotovosti  přes noc, protože banky už nám zavřeli, nebo jako obchodní organizace potřebujeme bezpečné úložiště pro naše dokumenty, nebo pro ostatní média, u kterých se obáváme nebezpečí jejich zničení jakýmkoliv způsobem, ať už krádežemi, požárem,
  • pak jsou tyto trezory vhodným způsobem, jak si náš majetek zabezpečit.
  • A pro Info důchodce! Někdy je dobré vědět, že pokud se nám zdá všechna nová technologie příliš složitá nebo nám nefunguje, máme po ruce pomoc, po celou dobu jsme zde přítomni i fyzicky. Vždy poradíme osobně!
  • Obrazy, pojistné dokumenty,  perský koberec, starožitnosti, šperky, které budeme potřebovat jen na některé slavnostní příležitosti, nebo zlatou cihlu,  které chceme poskytnout bezpečný domov, vše tu na nás čeká -  bezpečně a non-stop.
  • Rozhodneme-li se použít těchto služeb, pak počítejme s roční cenou nájmu, která je odstupňována  podle velikosti bezpečnostní schránky (od Standardu  6 x 25 x 15 cm) až po Maxi  (30 x 62 x 45 cm) a Large Space  v rozmezí od 4499 Kč do 180  tisíc Kč (bez DPH).

 

Prague Safe Deposit s.r.o.

Malý Kolowratský Palác (hned vedle bývalého Dětského domu)

Praha 1 – Staré Město

 Na příkopě 1047/17

www.praguesafedeposit.cz

Tel: 224 224 664

E-mail: Info@praguesafedeposit.cz

Hodnocení: 100 %

 

Ing. Olga Koníčková

Foto: autorka, Prague Safe Deposit