27. MFF Praha - Febiofest startuje za měsíc! aneb uzávěrku soutěže krátkých amatérských filmů I ty jsi filmařem prodlužujeme do 2. března 2020 …

20.02.2020 13:42

Praha

20. 2. 2020

 

Přesně za měsíc startuje Mezinárodní filmový festival Praha – Febiofest 2020! Můžeme na něm zhlédnout více než stovku nových filmů, setkat se s tvůrci, diskutovat po projekcích, navštívit zajímavé masterclassy, zúčastnit se Industry Days pro filmové profesionály, ale také zajít na doprovodný program OFF, který nabídne přednášky, koncerty nebo Febio Hospodský kvíz.

 

Divácké akreditace - předprodej začal

Tradičně si jako diváci můžeme zakoupit divácké akreditace na 3, 5 nebo 9 dnů, díky kterým lze čerpat volné vstupenky. Předprodej akreditací jsme již spustili. Výběr vstupenek on-line pak bude možný od 4. března 2020. Více o akreditacích nalezneme na webových stránkách Febiofestu.

 

Soutěž pro amatérské filmaře

I ty jsi filmařem

-

přihlašme se do 2. března 2020

 

Soutěž krátkých amatérských filmů I ty jsi filmařem je právě v běhu, její uzávěrka je prodloužena do 2. 3. 2020. Přihlásit své filmy v délce 1 až 5 minut můžeme jako jednotlivci, tak i jako školní týmy. Tématem 7. ročníku soutěže je v současné době jedna z nejdiskutovanějších oblastí - ekologie, klimatické změny a jejich dopad na naše okolí. Mediálním partnerem sekce je Totalfilm.cz. Pro více informací sledujme webové stránky Febiofestu. 

 

Febiofest v regionech

Po skončení pražské části opět vyrazí festival do regionů po celé republice. Letos festival zavítá do 13 měst, ve kterých proběhne zároveň vždy druhý den festivalu speciální Febio Hospodský kvíz.  Více informací naleznete na webu Febiofestu. 

 

 

Ing. Olga Koníčková (zdroj: tisková zpráva)

Foto: © Ing. Olga Koníčková, www.febiofest.cz